Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

caminos c.f. (492995) - Ni_su (796111) » 241180156: T28/J2/VI

Liga 241180156 Información oficial sobre el partido 241180156 en Hattrick

19.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VI.694 (15012)

caminos c.f. Alineación oficial del equipo 'caminos c.f.' en el partido 3 - 1 Sporting de Fumetas Alineación oficial del equipo 'Sporting de Fumetas' en el partido
0 - 1 Victorino Pinedo (27')
Mark MacDonachie (36') 1 - 1
Dewey Kargbo (52') 2 - 1
Mark MacDonachie (69') 3 - 1
caminos c.f. Alineación oficial del equipo 'caminos c.f.' en el partido 3 - 1 Sporting de Fumetas Alineación oficial del equipo 'Sporting de Fumetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
caminos c.f. Alineación oficial del equipo 'caminos c.f.' en el partido 5 - 1 Sporting de Fumetas Alineación oficial del equipo 'Sporting de Fumetas' en el partido
Tiene mala suerte 5.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

caminos c.f.

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Mark MacDonachie s'emportà una gran ovació del públic local al minut 36, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 els aficionats van embogir quan en Dewey Kargbo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de caminos.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de caminos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mark MacDonachie va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Mark MacDonachie va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de caminos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Mark MacDonachie va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 220 Minuto 46 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 46 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Miklós Zakariás va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Monge de caminos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sporting de Fumetas

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Victorino Pinedo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Egil Mysen es va quedar sol davant del porter, al minut 29. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Hasso Ploom quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 63 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Egil Mysen va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yariv Saharof de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.