Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AVO SEBO (438791) - CD Viriatos (990873) » 241179091: T28/J2/VI

Liga 241179091 Información oficial sobre el partido 241179091 en Hattrick

19.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VI.675 (14993)

JB CHIMPUM Alineación oficial del equipo 'JB CHIMPUM' en el partido 1 - 4 CD Viriatos Alineación oficial del equipo 'CD Viriatos' en el partido
Federico Elorrieta (5') 1 - 0
1 - 1 Francisco Manzano López (28')
1 - 2 Koby Ganot (60')
1 - 3 Stef de Witte (81')
1 - 4 Koby Ganot (83')
JB CHIMPUM Alineación oficial del equipo 'JB CHIMPUM' en el partido 1 - 4 CD Viriatos Alineación oficial del equipo 'CD Viriatos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
JB CHIMPUM Alineación oficial del equipo 'JB CHIMPUM' en el partido 5 - 1 CD Viriatos Alineación oficial del equipo 'CD Viriatos' en el partido
Es un cenizo 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JB CHIMPUM

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Federico Elorrieta va donar a CHIMPUM un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Federico Elorrieta es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andres Olsen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Augius Vičinskas va entorpir al marcador d'en Tache Dumitru per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Wies Wille i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a CHIMPUM, però el xut de Miguel Ángel Sánchez Aguado va sortir bastant desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Claudiu Marinescu probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

CD Viriatos

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Als 28 minuts de partit, Francisco Manzano López de Viriatos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 60, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Koby Ganot es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Stef de Witte de Viriatos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Koby Ganot va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Viriatos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Viriatos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bernardo Caro va desviar el xut final de Agildo Vilela després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jean-Jacques Brunet de Viriatos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ñuño Erles de Viriatos es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stef de Witte.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ñuño Erles no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.