Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Verano's paella FC (440689) - Popitas F.C (486019) » 241178214: T28/J8/VI

Liga 241178214 Información oficial sobre el partido 241178214 en Hattrick

31.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / VI.659 (14977)

Verano's paella FC Alineación oficial del equipo 'Verano's paella FC' en el partido 0 - 0 HAIN C.F. Alineación oficial del equipo 'HAIN C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Verano's paella FC Alineación oficial del equipo 'Verano's paella FC' en el partido 1 - 1 HAIN C.F. Alineación oficial del equipo 'HAIN C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,9 % 37,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Verano's paella FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Víctor Soler va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Milán Erdős va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Jiménez Zotes va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Xavián Fatjó va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Guillem Atmetllé va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Veranos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Zenon Wojtusiak va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Veranos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xavián Fatjó va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marco Palmeira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Pons de Veranos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 40 de partit, quan un jugador de Veranos, en Oscar Gortari, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

HAIN C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Félix Archundia.