Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trencallums CF (440637) - Tijarafe FC (1436412) » 241176570: T28/J2/VI

Liga 241176570 Información oficial sobre el partido 241176570 en Hattrick

19.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VI.630 (14948)

Peri's Team Alineación oficial del equipo 'Peri's Team' en el partido 1 - 2 Metalpeine team Alineación oficial del equipo 'Metalpeine team' en el partido
0 - 1 Atse Mons (20')
0 - 2 Nicolás Arriola (27')
Elias Jeremy Ruhrpott (52') 1 - 2
Peri's Team Alineación oficial del equipo 'Peri's Team' en el partido 1 - 2 Metalpeine team Alineación oficial del equipo 'Metalpeine team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Peri's Team Alineación oficial del equipo 'Peri's Team' en el partido 3 - 0 Metalpeine team Alineación oficial del equipo 'Metalpeine team' en el partido
Tiene mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peri's Team

Goles Goles

  • 102 Minuto 52 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Peris van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Elias Jeremy Ruhrpott en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Fernando Casillas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Peris se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Antonio Ubaque del Peris ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Antonio Ubaque hauria d'haver estat gol al minut 21 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Elias Jeremy Ruhrpott va estar a punt de marcar al minut 72 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Antonio Ubaque va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Passats 74 minuts de joc, en Gianantonio Solmi de Peris va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Elias Jeremy Ruhrpott que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Metalpeine team

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 20 minuts quan Atse Mons va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Metalpeine.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Passaven 27 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Nicolás Arriola va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 22 minuts, el Metalpeine va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Després de 75 minuts, Metalpeine va veure com el seu jugador Knud Wahid havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Sol Hampson entraria per ocupar el seu lloc.