Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.E Pulutans (121489) - Al-Andalus FC (313979) » 241174230: T28/J5/VI

Liga 241174230 Información oficial sobre el partido 241174230 en Hattrick

10.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / VI.588 (14906)

A.E Pulutans Alineación oficial del equipo 'A.E Pulutans' en el partido 1 - 2 Al-Andalus FC Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.E Pulutans Alineación oficial del equipo 'A.E Pulutans' en el partido 1 - 1 Al-Andalus FC Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,1 % 48,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.E Pulutans

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Thiagão de Souza va acabar en una passada genial cap al jugador de Pulutans Salvatore Poupeau, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pulutans, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Dean Broderick va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 214 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Pulutans tenia un penal al seu favor al minut 60, però el porter va aturar el xut de Joan García amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Alessandro Mastrototaro, t'estimo!!!''
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 el Pulutans va posar setge sobre la defensa central visitant però en Thiagão de Souza no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salvatore Poupeau.

Al-Andalus FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Nikos Riganopoulos va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 36. 0 - 1 per a Al-Andalus.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Al-Andalus prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Ekke Varusk.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Al-Andalus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Yáñez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Felip Gacete? Un error clamorós seu va donar a Claudio Javier Torija una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Erkmar Langenforth de Al-Andalus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Ibañez Aedo de Al-Andalus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.