Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak que te escupo (779307) - Deportivo Villamayor UDJ (312455) » 241173694: T28/J11/VI

Liga 241173694 Información oficial sobre el partido 241173694 en Hattrick

21.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / VI.578 (14896)

Puertollano Club De Futbol Alineación oficial del equipo 'Puertollano Club De Futbol' en el partido 1 - 1 ILUSO TEAM Alineación oficial del equipo 'ILUSO TEAM' en el partido
Claudio Alcides Hasquiry (38') 1 - 0
1 - 1 Antonio Peinado (67')
Puertollano Club De Futbol Alineación oficial del equipo 'Puertollano Club De Futbol' en el partido 1 - 1 ILUSO TEAM Alineación oficial del equipo 'ILUSO TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Puertollano Club De Futbol Alineación oficial del equipo 'Puertollano Club De Futbol' en el partido 2 - 0 ILUSO TEAM Alineación oficial del equipo 'ILUSO TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puertollano Club De Futbol

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Puertollano s'avançava al marcador al minut 38, després d'un rebot que va caçar en Claudio Alcides Hasquiry per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Barros va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): El Puertollano ho intentava per la dreta per mitjà de Robin Knutsson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Robin Knutsson va rematar alt.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Puertollano va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Manuel Barros ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claudio Alcides Hasquiry de Puertollano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Puertollano es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nicolas Barnøe no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Claudio Alcides Hasquiry al camp.

ILUSO TEAM

Goles Goles

  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 en Antonio Peinado va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Joaquín Valdenebro quasi marca en una jugada assajada de córner que Adrián Quezada havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ILUSO a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Simon Zwanziger va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simon Warren de ILUSO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Peinado.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 79 va fer que Henk Grafen de ILUSO hagués d'abandonar el terreny de joc. Robert Simonsson va entrar al terreny de joc per suplir-lo.