Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mahuella C. F. (1369532) - DOGAL F.C. (488414) » 241172493: T28/J4/VI

Liga 241172493 Información oficial sobre el partido 241172493 en Hattrick

03.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / VI.557 (14875)

Mahuella C. F. Alineación oficial del equipo 'Mahuella C. F.' en el partido 4 - 3 Grande Atletico Alineación oficial del equipo 'Grande Atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mahuella C. F. Alineación oficial del equipo 'Mahuella C. F.' en el partido 4 - 0 Grande Atletico Alineación oficial del equipo 'Grande Atletico' en el partido
Tiene un resultado normal 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mahuella C. F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Mahuella s'esgargamellaven dempeus per esperonar Donatello Vitarella que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 19 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jonathan Beaudet de Mahuella aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jesús Pérez Alonso ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mahuella es posava per davant 3 a 2.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Håkan Karlsson va anar directament als peus de Donatello Vitarella que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Donatello Vitarella va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Donatello Vitarella, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 235 Minuto 86 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Donatello Vitarella, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jonathan Beaudet. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Armindo Luz de Mahuella va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Robbin Lambotte va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Lukas Luber.

Grande Atletico

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cristóbal Agudo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Atletico.
  • 164 Minuto 73 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 73 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Atletico. Itzhak Ya'akobovitch el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Atletico sabia com jugar al contraatac, i al minut 89, David Bénezet va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bentão Papa Capim de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En David Fluieras de Atletico va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Hildio Heuker va prendre el seu rol al minut 76.