Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Tenerife (798646) - Huracan de Adeje (991648) » 241171865: T28/J1/VI

Liga 241171865 Información oficial sobre el partido 241171865 en Hattrick

12.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / VI.546 (14864)

Real Anubis C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Anubis C.F.' en el partido 0 - 2 Huracan de Adeje Alineación oficial del equipo 'Huracan de Adeje' en el partido
0 - 1 Heino Lill (24')
0 - 2 Heino Lill (26')
Real Anubis C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Anubis C.F.' en el partido 0 - 2 Huracan de Adeje Alineación oficial del equipo 'Huracan de Adeje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Anubis C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Anubis C.F.' en el partido 2 - 1 Huracan de Adeje Alineación oficial del equipo 'Huracan de Adeje' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,7 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Anubis C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Marko Hofer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Anubis va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jørn Melosi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Archie Chatton va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Huracan de Adeje

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Huracan prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Heino Lill.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Huracan va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Heino Lill va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Simion Haralambie quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Simion Haralambie després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Enrique Carracedo va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Anubis. La jugada d'estratègia del Huracan per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Filipe Freitas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bertino Pacheco de Huracan es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bertino Pacheco va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.