Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Despierto (989254) - mplsboys (773522) » 241169198: T28/J7/VI

Liga 241169198 Información oficial sobre el partido 241169198 en Hattrick

24.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / VI.498 (14816)

Monfarracinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Monfarracinos F.C.' en el partido 2 - 0 Deportivo Fuenlabreño Alineación oficial del equipo 'Deportivo Fuenlabreño' en el partido
Stephen Ash (16') 1 - 0
Michael Coulthard (81') 2 - 0
Monfarracinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Monfarracinos F.C.' en el partido 2 - 0 Deportivo Fuenlabreño Alineación oficial del equipo 'Deportivo Fuenlabreño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Monfarracinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Monfarracinos F.C.' en el partido 3 - 1 Deportivo Fuenlabreño Alineación oficial del equipo 'Deportivo Fuenlabreño' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monfarracinos F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Zamora va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Stephen Ash va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Zamora va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Michael Coulthard va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luis Alejandro Ibañez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stephen Ash de Zamora va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Luis Alejandro Ibañez es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Deportivo Fuenlabreño

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Fuenlabreño va estar a punt d'empatar al 17 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alfredo Salvà que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alejandro Estensoro va fer una jugada per la banda esquerra, però Eduardo Higuera va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Bart van Hattem s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alejandro Merry del Val va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Moisés Moguer.