Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Puig (441187) - cadena ser cf (798453) » 241165541: T28/J3/VI

Liga 241165541 Información oficial sobre el partido 241165541 en Hattrick

26.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / VI.433 (14751)

Vallromanes team Alineación oficial del equipo 'Vallromanes team' en el partido 1 - 0 Inter Getafe Alineación oficial del equipo 'Inter Getafe' en el partido
Miguel Vázquez (49') 1 - 0
Vallromanes team Alineación oficial del equipo 'Vallromanes team' en el partido 1 - 0 Inter Getafe Alineación oficial del equipo 'Inter Getafe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Vallromanes team Alineación oficial del equipo 'Vallromanes team' en el partido 5 - 2 Inter Getafe Alineación oficial del equipo 'Inter Getafe' en el partido
Es un cenizo 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,5 % 4,8 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vallromanes team

Goles Goles

  • 120 Minuto 49 (Gol de falta): Vallromanes va agafar avantatge al minut 49 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Miguel Vázquez fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Miguel Vázquez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Albert Diaz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vallromanes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Miguel Vázquez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vallromanes.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mikko Viitakari va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karsten Sønderskov.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, OK potente): Albert Diaz no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Inter Getafe

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Getafe a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Viljar Lapeteus va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sébastien Giansilly de Getafe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En David Ram de Montoro ocupà el lloc d'en Viljar Lapeteus al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Getafe quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Markku Hyppönen que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Tomasz Rykała va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.