Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Umpa Lumpas (994849) - Rayo vallecano de Toro (441216) » 241157770: T28/J6/VI

Liga 241157770 Información oficial sobre el partido 241157770 en Hattrick

17.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / VI.294 (14612)

Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido 5 - 1 Rayo vallecano de Toro Alineación oficial del equipo 'Rayo vallecano de Toro' en el partido
Lorenzo Sergio (2') 1 - 0
1 - 1 Konrad von Arburg (27')
Per Skaret (40') 2 - 1
Levi Stentorp (59') 3 - 1
Levi Stentorp (65') 4 - 1
Hélder Matias (76') 5 - 1
Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido 5 - 1 Rayo vallecano de Toro Alineación oficial del equipo 'Rayo vallecano de Toro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido 4 - 2 Rayo vallecano de Toro Alineación oficial del equipo 'Rayo vallecano de Toro' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Umpa Lumpas

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Lorenzo Sergio, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Lumpas s'avançava al marcador al minut 40, després d'un rebot que va caçar en Per Skaret per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 105 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Levi Stentorp rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jeff Preijer, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 1 a l'estadi!
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Lumpas va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Levi Stentorp, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hélder Matias, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 52, tothom va saber perquè en Per Skaret era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Lumpas ho intentava per la dreta per mitjà de Adam Berchtold, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Levi Stentorp de Lumpas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rayo vallecano de Toro

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 27, quan Konrad von Arburg va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Nino van Oldebarneveld quasi aconsegueix empatar per Rayito al minut 42, però Rafael Nossa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Nino van Oldebarneveld va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28 en Nikolay Mirev va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.