Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TKBTLA versión gaditana (118170) - Pelanas (123264) » 241156653: T28/J6/VI

Liga 241156653 Información oficial sobre el partido 241156653 en Hattrick

17.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / VI.274 (14592)

TKBTLA versión gaditana Alineación oficial del equipo 'TKBTLA versión gaditana' en el partido 4 - 2 Pelanas Alineación oficial del equipo 'Pelanas' en el partido
0 - 1 Raúl Calluchi (5')
0 - 2 Luiz Renato Ebel (6')
Iulian Bãrboi (20') 1 - 2
Luca Dierckens (31') 2 - 2
Petar Popov (37') 3 - 2
Fabrizio Bellantone (85') 4 - 2
TKBTLA versión gaditana Alineación oficial del equipo 'TKBTLA versión gaditana' en el partido 4 - 2 Pelanas Alineación oficial del equipo 'Pelanas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TKBTLA versión gaditana Alineación oficial del equipo 'TKBTLA versión gaditana' en el partido 4 - 0 Pelanas Alineación oficial del equipo 'Pelanas' en el partido
Tiene un resultado normal 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TKBTLA versión gaditana

Goles Goles

  • 109 Minuto 5 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Giuseppe Vannucci se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Raúl Calluchi que va anotar el 0 - 1 per a Pelanas sense cap impediment.
  • 101 Minuto 20 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Iulian Bãrboi trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Luca Dierckens, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): gaditana va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 37 Petar Popov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fabrizio Bellantone va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Luigino Callegati no s'ho podia creure.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): gaditana va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Iulian Bãrboi en un 1 contra 1 amb el porter Luis Arnalich Fernández, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Arnalich Fernández al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mislav Pezerović va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mislav Pezerović de gaditana es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matías Cólman de gaditana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): Després de 16 minuts, gaditana va veure com el seu jugador Hans Paarup Magnussen havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Luca Dierckens entraria per ocupar el seu lloc.
  • 092 Minuto 68 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 68 va fer que Petar Popov de gaditana hagués d'abandonar el terreny de joc. Fabrizio Bellantone va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Pelanas

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Niels-Ove Nedergaard va anar directament als peus de Luiz Renato Ebel que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 72 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Juan Ignacio Magallanes va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Paco Labordeta va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pelanas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ronald Magallanes de Pelanas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Paco Labordeta, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Raúl Calluchi no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.