Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Suria United (492147) - Maceta FC (989102) » 241151985: T28/J2/VI

Liga 241151985 Información oficial sobre el partido 241151985 en Hattrick

19.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VI.191 (14509)

Can Amat HRS Alineación oficial del equipo 'Can Amat HRS' en el partido 1 - 2 Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido
0 - 1 Juho Hotari (5')
0 - 2 Roman Kolanowski (47')
Necmettin Makul (69') 1 - 2
Can Amat HRS Alineación oficial del equipo 'Can Amat HRS' en el partido 1 - 2 Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Can Amat HRS Alineación oficial del equipo 'Can Amat HRS' en el partido 2 - 0 Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Amat HRS

Goles Goles

  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Necmettin Makul es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al 54, Bonifacio Cross hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Zenonas Klimas. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Pepe Sivec no va entrar per centímetres.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Warre Malhaise quasi marca en una jugada assajada de córner que Manfred Kufferath havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Guillaume Jeannot probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Manfred Kufferath, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Tobaretax Underground

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Juho Hotari va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Underground i marcant el 0 - 1.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Underground va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Roman Kolanowski, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El Underground va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Roman Kolanowski va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cristian Lenzin després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jaime Rodríguez va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Goran Petrović de Underground va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.