Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betis Deportivo (434238) - ImparablesUnited (775998) » 241149223: T28/J11/VI

Liga 241149223 Información oficial sobre el partido 241149223 en Hattrick

21.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / VI.141 (14459)

Sofronizadores F.C. Alineación oficial del equipo 'Sofronizadores F.C.' en el partido 0 - 1 ImparablesUnited Alineación oficial del equipo 'ImparablesUnited' en el partido
0 - 1 Sixto Xavier (83')
Sofronizadores F.C. Alineación oficial del equipo 'Sofronizadores F.C.' en el partido 0 - 1 ImparablesUnited Alineación oficial del equipo 'ImparablesUnited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sofronizadores F.C. Alineación oficial del equipo 'Sofronizadores F.C.' en el partido 1 - 1 ImparablesUnited Alineación oficial del equipo 'ImparablesUnited' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,3 % 37,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sofronizadores F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Carles Maravilla va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sofronizadores.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Hortezuelo de Sofronizadores es va guanyar la targeta groga merescudament.

ImparablesUnited

Goles Goles

  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sixto Xavier quedar desmarcat i marcar per a ImparablesUnited al minut 83. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Nikola Šušak, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Nikola Šušak va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Arne Brooijmans que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Timmy Clarijs va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sílvio Ferreira de ImparablesUnited es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.