Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Catorces (312285) - cangrejo veloz (119506) » 241146351: T28/J7/VI

Liga 241146351 Información oficial sobre el partido 241146351 en Hattrick

24.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / VI.90 (14408)

monty burns team Alineación oficial del equipo 'monty burns team' en el partido 1 - 4 Bellhorn Mourinhos Alineación oficial del equipo 'Bellhorn Mourinhos' en el partido
0 - 1 Roman Schöndorfer (26')
0 - 2 Wilfried Werner (32')
0 - 3 Mario Valentín Valdivieso (39')
0 - 4 Wallace Adams (64')
Éric Durand (81') 1 - 4
monty burns team Alineación oficial del equipo 'monty burns team' en el partido 1 - 4 Bellhorn Mourinhos Alineación oficial del equipo 'Bellhorn Mourinhos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
monty burns team Alineación oficial del equipo 'monty burns team' en el partido 1 - 0 Bellhorn Mourinhos Alineación oficial del equipo 'Bellhorn Mourinhos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

monty burns team

Goles Goles

  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de monty per la dreta va donar com a resultat un gol de Éric Durand al minut 81 que reduïa la distància a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Antoni Ginabred va disposar d'una bona oportunitat al minut 37, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gianfranco Nesta de monty la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Duccio Valtolina, de monty, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Rafael Cíes el va substituir.

Bellhorn Mourinhos

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Wilfried Werner sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Roman Schöndorfer que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Mourinhos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Wilfried Werner va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mario Valentín Valdivieso, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): En Wallace Adams va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Wilfried Werner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mourinhos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sébastien Chesneau de Mourinhos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roman Schöndorfer de Mourinhos es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Sébastien Chesneau de Mourinhos va abandonar el terreny de joc després de 36 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Conraad Ceusters va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Després de 72 minuts, Mourinhos va veure com el seu jugador Conraad Ceusters havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Daniel Álvarez entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): Daniel Álvarez no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Elvīrs Saulmalnieks.