Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

antimerengues (1436430) - F.C.Bandidos (1337719) » 241145891: T28/J4/VI

Liga 241145891 Información oficial sobre el partido 241145891 en Hattrick

03.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / VI.82 (14400)

Enemy officers Alineación oficial del equipo 'Enemy officers' en el partido 0 - 9 Torpedos CF Alineación oficial del equipo 'Torpedos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Enemy officers Alineación oficial del equipo 'Enemy officers' en el partido 0 - 4 Torpedos CF Alineación oficial del equipo 'Torpedos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enemy officers

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 42 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Emiliusz Rełko, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Torpedos, però José Martínez no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Guillem Blanque de officers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 65 de partit, quan un jugador de officers, en Massimiliano Roncisvalle, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Torpedos CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Levi Håkansson donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Sentis Veckungs va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Johan Kindlind, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Levi Håkansson, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Johan Kindlind de Torpedos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 43 de partit.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Torpedos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Manuel Alberto Somalo Portero va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 5.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Mauro Sánchez de Torpedos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 70 de partit va donar a Torpedos l'avantatge per 0 - 7. Francesc Gómez en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Johan Kindlind des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 8 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Torpedos va augmentar el seu avantatge a 0 - 9, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Lauri Falck, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jelle De Cloedt. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Jelle De Cloedt va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 55, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.