Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico laus (487905) - Vizoño B (48363) » 241144431: T28/J4/VI

Liga 241144431 Información oficial sobre el partido 241144431 en Hattrick

03.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / VI.56 (14374)

Racing Galactico Alineación oficial del equipo 'Racing Galactico' en el partido 2 - 4 FlowersTeam Alineación oficial del equipo 'FlowersTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing Galactico Alineación oficial del equipo 'Racing Galactico' en el partido 0 - 4 FlowersTeam Alineación oficial del equipo 'FlowersTeam' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Galactico

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Galactico van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Aram Franck.
  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Als 74 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Galactico va acabar amb la pilota als peus de Stanislas Adel que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El Galactico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Paweł Szynalski va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 210 Minuto 85 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Stanislas Adel quasi empata el partit al minut 85, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ektoras Raptakis de Galactico es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Ektoras Raptakis de Galactico es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.

FlowersTeam

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a FlowersTeam prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Martin Vigouroux.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FlowersTeam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Martin Vigouroux va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Holger Schüermann va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Enrique Martínez Monleón va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 2 - 4 per a FlowersTeam.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Enrique Martínez Monleón que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Federico Gianninoni després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Igor Cagigas va poder desviar-lo a córner.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Štefan Štarha va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Enrique Martínez Monleón va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Enrique Martínez Monleón quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Igor Cagigas, però la pilota va topar amb el travesser.