Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

seminola (487725) - Guetos United FC (493209) » 241140881: T28/J12/V

Liga 241140881 Información oficial sobre el partido 241140881 en Hattrick

28.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / V.248 (5763)

seminola Alineación oficial del equipo 'seminola' en el partido 2 - 1 FC Mostomoi Alineación oficial del equipo 'FC Mostomoi' en el partido
0 - 1 Paco Nieva (3')
Ben Bouwstra (63') 1 - 1
Gustav Lyhbeck (69') 2 - 1
seminola Alineación oficial del equipo 'seminola' en el partido 2 - 1 FC Mostomoi Alineación oficial del equipo 'FC Mostomoi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
seminola Alineación oficial del equipo 'seminola' en el partido 4 - 0 FC Mostomoi Alineación oficial del equipo 'FC Mostomoi' en el partido
Tiene mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

seminola

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al seminola una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ben Bouwstra, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 63.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): seminola s'avançava al marcador al minut 69, després d'un rebot que va caçar en Gustav Lyhbeck per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fabrice Bochaton va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Francisco José del Mar Robisco va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Francisco José del Mar Robisco va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Mazlan bin Soh gairebé va marcar per a seminola des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC Mostomoi

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Mostomoi va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Paco Nieva va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Albert Peris al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Koldo Viamonte-Navarra, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.