Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chungos (119194) - BAYER DE LA COPE (492218) » 241140114: T28/J3/V

Liga 241140114 Información oficial sobre el partido 241140114 en Hattrick

26.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / V.235 (5748)

Los Chungos Alineación oficial del equipo 'Los Chungos' en el partido 2 - 2 Bica de Raspas Alineación oficial del equipo 'Bica de Raspas' en el partido
0 - 1 Yousif Mahmoud El-Seif (17')
Elad Veber (24') 1 - 1
1 - 2 Dario Tamburini (61')
Imanol Pando (77') 2 - 2
Los Chungos Alineación oficial del equipo 'Los Chungos' en el partido 2 - 2 Bica de Raspas Alineación oficial del equipo 'Bica de Raspas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Chungos Alineación oficial del equipo 'Los Chungos' en el partido 2 - 0 Bica de Raspas Alineación oficial del equipo 'Bica de Raspas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chungos

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Passat el minut 24 de joc, Elad Veber facilitava les coses al Chungos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 114 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 77. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Imanol Pando va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Dênis Bressani, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Bica, però Miguel Pernas no va poder encertar el xut.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Chungos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andreu Gordo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Pedro Álvarez.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Al minut 74 en Aitzol Fáix va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Teodoro Bolaños de Chungos va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Danila Overchuk va entrar en el seu lloc.

Bica de Raspas

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bica van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Yousif Mahmoud El-Seif va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Bica va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Dario Tamburini rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Dênis Bressani va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Joes Ebdrup rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Gazpio de Bica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones