Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sneak's F. C. (119377) - Rallados (796195) » 241140088: T28/J10/V

Liga 241140088 Información oficial sobre el partido 241140088 en Hattrick

14.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / V.234 (5747)

Cedeira SD Alineación oficial del equipo 'Cedeira SD' en el partido 2 - 1 Rallados Alineación oficial del equipo 'Rallados' en el partido
0 - 1 Petrus Vasile (28')
Alfonso Gómez (77') 1 - 1
Jonatan Gröönerberg (80') 2 - 1
Cedeira SD Alineación oficial del equipo 'Cedeira SD' en el partido 2 - 1 Rallados Alineación oficial del equipo 'Rallados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cedeira SD Alineación oficial del equipo 'Cedeira SD' en el partido 1 - 0 Rallados Alineación oficial del equipo 'Rallados' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cedeira SD

Goles Goles

  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Cedeira aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Alfonso Gómez va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 80 gràcies a la jugada de Jonatan Gröönerberg, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Shuki Shaked! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Florenci Pagès del Cedeira ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Jonatan Gröönerberg va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 42 minuts, en Shuki Shaked no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Conangles.

Rallados

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Petrus Vasile de Rallados va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Javier Conangles no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Klas Flinkgård estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Rallados van sortir al contraatac al minut 12, però Alfredo Chumacero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Silvan Weisser de Rallados va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gerd Schwammberger va prendre el seu rol al minut 41.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Petrus Vasile, que no va rendir al seu nivell habitual.