Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alicante azul (438950) - ulubli_lodosa (435441) » 241139945: T28/J2/V

Liga 241139945 Información oficial sobre el partido 241139945 en Hattrick

19.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / V.232 (5745)

Alicante azul Alineación oficial del equipo 'Alicante azul' en el partido 3 - 2 ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido
Henrique Folha (2') 1 - 0
1 - 1 Niran Elbaz (23')
1 - 2 Santiago Villarejo (24')
Pim Haller (70') 2 - 2
Luigi Tansini (72') 3 - 2
Alicante azul Alineación oficial del equipo 'Alicante azul' en el partido 3 - 2 ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Alicante azul Alineación oficial del equipo 'Alicante azul' en el partido 6 - 1 ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alicante azul

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Alicante contenien la respiració mentre en Henrique Folha s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Després de 70 minuts de partit, Pim Haller igualava per Alicante en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Luigi Tansini ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Alicante es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11, Sidney van der Heide gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dias Paragkas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pim Haller hauria d'haver estat gol al minut 50 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Alberti de Alicante va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Borut Tihole de Alicante va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

ulubli_lodosa

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Niran Elbaz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Santiago Villarejo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Niran Elbaz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Silvano Molteni.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Niran Elbaz de ulubli_lodosa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Sergio Panames ocupà el lloc d'en Luis Roza al 25 minuts, dos minuts després que el jugador de ulubli_lodosa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): ulubli_lodosa va fer una substitució al minut 82. Sergio Panames va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Primitivo Pinos-Puente.