Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cd Son Cladera (308382) - Eberson Club (490965) » 241139681: T28/J6/V

Liga 241139681 Información oficial sobre el partido 241139681 en Hattrick

17.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / V.227 (5740)

Afrika Kitty Team Alineación oficial del equipo 'Afrika Kitty Team' en el partido 2 - 2 Tossa Yuskers Alineación oficial del equipo 'Tossa Yuskers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Afrika Kitty Team Alineación oficial del equipo 'Afrika Kitty Team' en el partido 2 - 0 Tossa Yuskers Alineación oficial del equipo 'Tossa Yuskers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Afrika Kitty Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 16, Camil Bãjenaru de Afrika empatava el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Chong Yong Guang s'emportà una gran ovació del públic local al minut 83, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Camil Bãjenaru quasi dona a Afrika l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Gaétan Beaudier va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Afrika se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 205 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Hans Kukat va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Camil Bãjenaru, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Camil Bãjenaru! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Milián Medina Guzmán.

Tossa Yuskers

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Julen Señor va treure un córner llarg cap al segon pal que en Lucien Brouwers, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jens Bien va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Jesús Cabañas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Evert Gottbrant, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Cabañas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Yuskers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Passats 64 minuts de joc, en William MacRankin de Yuskers va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.