Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blue blau (991236) - Motosmastri (121389) » 241138301: T28/J11/V

Liga 241138301 Información oficial sobre el partido 241138301 en Hattrick

21.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / V.202 (5715)

Blue blau Alineación oficial del equipo 'Blue blau' en el partido 5 - 0 PapaFrita's Team Alineación oficial del equipo 'PapaFrita's Team' en el partido
Rafael Río (19') 1 - 0
Nacho Soto Tapia (42') 2 - 0
Géza Szusza (43') 3 - 0
Hélder Manso (44') 4 - 0
Rafael Río (66') 5 - 0
Blue blau Alineación oficial del equipo 'Blue blau' en el partido 5 - 0 PapaFrita's Team Alineación oficial del equipo 'PapaFrita's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Blue blau Alineación oficial del equipo 'Blue blau' en el partido 2 - 0 PapaFrita's Team Alineación oficial del equipo 'PapaFrita's Team' en el partido
Tiene bastante suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blue blau

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Corria el minut 19, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Blue s'avançava en el marcador després que en Rafael Río xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Papafrita. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nacho Soto Tapia la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Blue es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 42.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Géza Szusza va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Blue va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hélder Manso progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Blue va obtenir un penal al minut 66, que va llançar a la perfecció Rafael Río. 5 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Young-Su Kang que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Øystein Solberg va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Rafael Río una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de Alejandro Puerto va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Anders Karlsson per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alejandro Puerto va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43, Øystein Solberg de Blue va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Maël Willems després que el jugador de Blue li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41, Rafael Río de Blue es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Maël Willems va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Blue es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

PapaFrita's Team

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Luca Nardelli s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jeremiah Vanhandenhoven va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Pep Boluda va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.