Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Es Mallorka (311981) - Cadiz atletico FC (487316) » 241137930: T28/J2/V

Liga 241137930 Información oficial sobre el partido 241137930 en Hattrick

19.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / V.196 (5709)

Es Mallorka Alineación oficial del equipo 'Es Mallorka' en el partido 3 - 1 F.C. SPIDERGOL Alineación oficial del equipo 'F.C. SPIDERGOL' en el partido
0 - 1 Enrique Prieto (7')
Anders Martinsson (35') 1 - 1
Héctor Gradín (37') 2 - 1
Anders Martinsson (75') 3 - 1
Es Mallorka Alineación oficial del equipo 'Es Mallorka' en el partido 3 - 1 F.C. SPIDERGOL Alineación oficial del equipo 'F.C. SPIDERGOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Es Mallorka Alineación oficial del equipo 'Es Mallorka' en el partido 2 - 1 F.C. SPIDERGOL Alineación oficial del equipo 'F.C. SPIDERGOL' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,0 % 1,6 % 14,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Es Mallorka

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Anders Martinsson va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 35.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mallorka. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Héctor Gradín xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mallorka a 3 - 1. Anders Martinsson va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Mallorka va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Anders Martinsson la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 87 quan Ilmo Havukka de Mallorka gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rui Manuel Queirós de Mallorka es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Ilmo Havukka de Mallorka va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. SPIDERGOL

Goles Goles

  • 115 Minuto 7 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Enrique Prieto era molt més ràpid que el defensa David Riquelme. Al minut 7, el jugador de SPIDERGOL va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Adrián Urigarri es va quedar sol davant del porter, al minut 33. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de SPIDERGOL la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 64 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Enrique Prieto, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Adrián Urigarri, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Prieto.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Després de 36 minuts, SPIDERGOL va veure com el seu jugador Juan Miguel Frechilla havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Arnoldo Camposo entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 40 (Tirita): Era el minut 40 quan després d'una dura entrada, el jugador Enrique Prieto de SPIDERGOL s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.