Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

2 girls 1 cup (1415138) - Deportivo Pachangueo (308112) » 241131228: T28/J6/V

Liga 241131228 Información oficial sobre el partido 241131228 en Hattrick

17.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / V.76 (5589)

Ron Palido Alineación oficial del equipo 'Ron Palido' en el partido 3 - 2 Deportivo Pachangueo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pachangueo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ron Palido Alineación oficial del equipo 'Ron Palido' en el partido 4 - 1 Deportivo Pachangueo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pachangueo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ron Palido

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Palido va agafar avantatge al minut 30 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Alfredo Llàcer Avino fent així el 1 - 0.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Santiago Casagran de Palido aconseguir un gol al minut 43 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Aleksander Hercog va donar a Palido un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Palido per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Nichol, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alfredo Llàcer Avino de Palido va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Aleksander Hercog de Palido gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 209 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Stefan Krashevski va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Dionisis Tsirilidis. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Palido ho intentava per la dreta per mitjà de Aleksander Hercog, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Deportivo Pachangueo

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pachangueo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 42, Nabar Iurrita va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 69 minuts Ion Andrei va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Pachangueo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pedro Manuel Pérez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Valdés de Pachangueo es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Manuel Valdés de Pachangueo es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 43.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Capo de Pachangueo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.