Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jornadapotesobertes Team (313002) - sanbenito (1366908) » 241129792: T28/J11/V

Liga 241129792 Información oficial sobre el partido 241129792 en Hattrick

21.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / V.50 (5563)

Jornadapotesobertes Team Alineación oficial del equipo 'Jornadapotesobertes Team' en el partido 4 - 2 REAL POYOPOP C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL POYOPOP C.F.' en el partido
Iván Falcón (2') 1 - 0
1 - 1 Achille Petrelli (13')
Enrique Maeso López (25') 2 - 1
2 - 2 Gonzalo Durán (65')
Toni Currius (72') 3 - 2
Petri Peräsaari (78') 4 - 2
Jornadapotesobertes Team Alineación oficial del equipo 'Jornadapotesobertes Team' en el partido 4 - 2 REAL POYOPOP C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL POYOPOP C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jornadapotesobertes Team Alineación oficial del equipo 'Jornadapotesobertes Team' en el partido 4 - 0 REAL POYOPOP C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL POYOPOP C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jornadapotesobertes Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 2 en Petri Peräsaari va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Iván Falcón podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Enrique Maeso López de Jornadapotesobertes, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Jornadapotesobertes va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 72 Toni Currius va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Petri Peräsaari va incrementar l'avantatge de Jornadapotesobertes amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Iván Falcón, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Manolo Cirera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Enrique Saborido. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Tosos de Jornadapotesobertes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

REAL POYOPOP C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 13 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Achille Petrelli.
  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Gonzalo Durán va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 65, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del POYOPOP, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Bertrán Bandoxa hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Achille Petrelli havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de David Rovira va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Joshua Harris no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Falke Appel.