Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Que te pires punto com (991517) - The Royal Inmundicia Society Team (313638) » 241128276: T28/J10/V

Liga 241128276 Información oficial sobre el partido 241128276 en Hattrick

14.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / V.23 (5536)

Que te pires punto com Alineación oficial del equipo 'Que te pires punto com' en el partido 0 - 4 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
0 - 1 Torstein Behn (6')
0 - 2 Scottie Vleugels (11')
0 - 3 Abdullah Holm (33')
0 - 4 Jaime Cianca (36')
Que te pires punto com Alineación oficial del equipo 'Que te pires punto com' en el partido 0 - 4 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Que te pires punto com Alineación oficial del equipo 'Que te pires punto com' en el partido 0 - 2 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que te pires punto com

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): pires es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nicholas Panda no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Xerónimo Baldín al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Adam Anglarill va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

The Royal Inmundicia Society Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de Inmundicia Torstein Behn va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Abdullah Holm va treure un córner llarg cap al segon pal que en Scottie Vleugels, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 180 Minuto 33 (Gol de falta): Abdullah Holm va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Inmundicia gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Jaime Cianca va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 4 per a Inmundicia.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Santiago Rodríguez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jaime Cianca va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Robin Månmo es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Manuel Cimorra, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdullah Holm de Inmundicia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Robin Månmo. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.