Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Miguel C.F. (31143) - Fefeco 2 (123330) » 241127917: T28/J5/V

Liga 241127917 Información oficial sobre el partido 241127917 en Hattrick

10.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / V.17 (5530)

Seven Olives Alineación oficial del equipo 'Seven Olives' en el partido 2 - 3 GNOMOS FC Alineación oficial del equipo 'GNOMOS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seven Olives Alineación oficial del equipo 'Seven Olives' en el partido 0 - 1 GNOMOS FC Alineación oficial del equipo 'GNOMOS FC' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seven Olives

Goles Goles

  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Jac Havelaar de Olives va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Fernando Soto, que no va perdonar.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Julian Pfretschner va donar a Olives un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Olives van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Viorel Munteanu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gerald May, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Aingeru Vaca hauria d'haver estat gol al minut 63 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

GNOMOS FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): En Bozhidar Yanev entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al GNOMOS, un peu providencial d'en Miguel Amás va situar el 0-1 al panell digital.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 49 minuts Bozhidar Yanev va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 56 minuts, Philip Eching va superar per velocitat Jobias Willigers per posar el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 6 (Ocasión de falta): Carlos Vargas-Zúñiga va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Sisto Conforti que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sisto Conforti que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): José Ayuso va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 23, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carlos Vargas-Zúñiga va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jac Havelaar va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, José Ayuso de GNOMOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.