Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic de Gijon (492120) - U.D. Peaso (489142) » 241124195: T28/J12/IV

Liga 241124195 Información oficial sobre el partido 241124195 en Hattrick

28.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / IV.14 (3437)

Montreal F.C Alineación oficial del equipo 'Montreal F.C' en el partido 1 - 2 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
Luciano Barreira (27') 1 - 0
1 - 1 Ignacio del Mar (30')
1 - 2 Ignacio del Mar (76')
Montreal F.C Alineación oficial del equipo 'Montreal F.C' en el partido 1 - 2 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montreal F.C Alineación oficial del equipo 'Montreal F.C' en el partido 0 - 2 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montreal F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Montreal van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 12, però el xut de Alessandro Gaglione des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Luciano Barreira va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Xuvenal Estivada de Montreal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 47 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Xuvenal Estivada de Montreal es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 47.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Bengtsson de Montreal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Era el minut 26 quan després d'una dura entrada, el jugador Sorin Burcea de Montreal s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Sorin Burcea de Montreal va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lars Peter Stabel va entrar en el seu lloc.

U.D. Peaso

Goles Goles

  • 109 Minuto 27 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Sebastián Hurmenta després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Montreal Luciano Barreira, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 en Ignacio del Mar va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Passats 76 minuts de partit, Peaso es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ignacio del Mar es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Maurín Aja Fernández ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Peaso a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Maurín Aja Fernández va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abbas El-Bashir de Peaso es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Daniel Bonvini de Peaso va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joakim Dehlby va prendre el seu rol al minut 41.