Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Enxebre S.D. (307554) - CSI F.C. (776855) » 238445210: T28/R1

Copa 238445210 Información oficial sobre el partido 238445210 en Hattrick

09.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

Enxebre S.D. Alineación oficial del equipo 'Enxebre S.D.' en el partido 4 - 5 CSI F.C. Alineación oficial del equipo 'CSI F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Enxebre S.D. Alineación oficial del equipo 'Enxebre S.D.' en el partido 2 - 0 CSI F.C. Alineación oficial del equipo 'CSI F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enxebre S.D.

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Ignacio Cares de Enxebre, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Amb 5 minuts disputats, Florent Châteaureynaud gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Sergio Alcántara va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Balvis Gaiķis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Florent Châteaureynaud va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Enxebre.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Balvis Gaiķis per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergio Alcántara va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Thijs Theunissen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Florent Châteaureynaud del Enxebre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Florent Châteaureynaud va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jaime Donés de Enxebre anava molt fort i col·locat però Sergio Alcántara no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Enxebre José David Aybar no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sergio Alcántara es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Serafí Cardoso xutant per a Enxebre va fer anar la pilota just on la volia, però Sergio Alcántara, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Enxebre, Balvis Gaiķis, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.

CSI F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): En Eusebio Sangiorgi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al F.C., un peu providencial d'en Barbu Frãtilã va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roberto Sirico va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Sirico de F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Emek Vasfi de F.C., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José David Aybar en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Ghislain Boitard anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a F.C..
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de F.C., Roberto Sirico, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Iván Domínguez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a F.C..
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de F.C. Sergio Alcántara va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.