Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meg@plec team (124110) - Calimochos Asociation (1420650) » 238445198: T28/R1

Copa 238445198 Información oficial sobre el partido 238445198 en Hattrick

09.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

Meg@plec team Alineación oficial del equipo 'Meg@plec team' en el partido 1 - 3 PEDROLA F.C. Alineación oficial del equipo 'PEDROLA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Meg@plec team Alineación oficial del equipo 'Meg@plec team' en el partido 1 - 1 PEDROLA F.C. Alineación oficial del equipo 'PEDROLA F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 27,9 % 44,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meg@plec team

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Cosme Damjan entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Meg@plec, un peu providencial d'en Miguel Hurtado Amezaga va situar el 1-0 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Climent Fernández de Meg@plec es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Aguilar de Meg@plec va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Carlos Campoamor va sortir coix del terreny de joc, substituït per Pablo Villabaso. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Miguel Hurtado Amezaga va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Barreña Inclán.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Climent Fernández que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

PEDROLA F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 39 minuts León Ferrín va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): PEDROLA va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 72. Gian Gastone Valenti va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87, una falta xutada per Guillermo Canal va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a PEDROLA. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aaron Imaz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Abdelkader Hamou va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Gelsomino De Cesaris va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Carolina de PEDROLA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jorge Carolina se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Balkan Vahdi.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31 de partit, el jugador Mihai Bãdoiu de PEDROLA es va lesionar lleugerament però va poder continuar.