Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tamariz C.F B (778616) - Red Thunders (1366537) » 238445161: T28/R1

Copa 238445161 Información oficial sobre el partido 238445161 en Hattrick

09.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

GRANDES BODEGUEROS Alineación oficial del equipo 'GRANDES BODEGUEROS' en el partido 0 - 3 Figurillas Team Alineación oficial del equipo 'Figurillas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
GRANDES BODEGUEROS Alineación oficial del equipo 'GRANDES BODEGUEROS' en el partido 0 - 7 Figurillas Team Alineación oficial del equipo 'Figurillas Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GRANDES BODEGUEROS

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Al minut 22, Jaime Itruburu de BODEGUEROS va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Artur Prats de BODEGUEROS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Figurillas Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Helge Rasp va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Gérald Védie va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Danny Sperling va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gérald Védie després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Xacinto da Degrada va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gérald Védie es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Xacinto da Degrada va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Frédéric Ducrocq que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matías Medina de Figurillas es va emportar una amonestació al minut 49 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Paco Mendoza ocupà el lloc d'en Suphi Mayın al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Figurillas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 65 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 65 de partit, quan un jugador de Figurillas, en Gérald Védie, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.