Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Nino Bravo CF (1369321) - Atascaburras (992804) » 238443941: T28/R1

Copa 238443941 Información oficial sobre el partido 238443941 en Hattrick

09.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

Real Nino Bravo CF Alineación oficial del equipo 'Real Nino Bravo CF' en el partido 1 - 2 Oompa-Loompas Alineación oficial del equipo 'Oompa-Loompas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Nino Bravo CF Alineación oficial del equipo 'Real Nino Bravo CF' en el partido 0 - 2 Oompa-Loompas Alineación oficial del equipo 'Oompa-Loompas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Nino Bravo CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Passat el minut 49 de joc, Eleuterio Cersósimo facilitava les coses al RNB amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonardo Vieira de RNB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Richardos Kiriazis de RNB va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cãlin Cretu de RNB es va emportar una amonestació al minut 92 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de RNB, Juan Ferrería, col·locà la pilota just a les mans d'en Daniil Makhovikov. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Burak Mertol de RNB va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de RNB Edi Stähli va intentar enganyar Daniil Makhovikov amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Leonardo Vieira va xutar fora per a RNB, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Simon Everling de RNB va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.

Oompa-Loompas

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gabriele van Dessel, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 11, quan en Shachar Roth va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Antti-Veikko Siikasaari es va quedar sol davant del porter, al minut 25. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 46 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Oompa-Loompas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vinzenz Gwosden que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Oompa-Loompas Juho-Mikko Piilonen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Edi Stähli. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Gabriele van Dessel de Oompa-Loompas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Edi Stähli en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Vinzenz Gwosden xutant per a Oompa-Loompas va fer anar la pilota just on la volia, però Edi Stähli, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Oompa-Loompas, Shachar Roth, col·locà la pilota just a les mans d'en Edi Stähli. El marcador: 1 - 2.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Serhat Evrensel va xutar fora per a Oompa-Loompas, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!