Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HUGOGP F.C. (433890) - Real Ratalona C.F (1372010) » 238442291: T28/R1

Copa 238442291 Información oficial sobre el partido 238442291 en Hattrick

09.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

los ill niño Alineación oficial del equipo 'los ill niño' en el partido 5 - 3 Nemenhat Alineación oficial del equipo 'Nemenhat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los ill niño Alineación oficial del equipo 'los ill niño' en el partido 2 - 1 Nemenhat Alineación oficial del equipo 'Nemenhat' en el partido
Tiene bastante suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los ill niño

Goles Goles

  • 115 Minuto 7 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Enrique Zarza no va poder aturar Rusmin Žmak de niño, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 7 el 1 - 0.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del niño contenien la respiració mentre en David Crutchley s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de niño. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que David Crutchley xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yan Popikov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a niño.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bruno Bergh, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Nemenhat

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Nemenhat va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 10, quan Pablo Rouco, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Enrique Zarza de Nemenhat va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.
  • 150 Minuto 74 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Nemenhat sembla que dona bons resultats perquè al minut 74, Wiktor Giez va escurçar la diferència a 4 a 3 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 75 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Margus Kruusamäe va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Deon Insalaco.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Després de 70 minuts jugats, Pablo Rouco es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Wilco van Uffelen.