Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c.wolfdelobo (1333949) - Vigolution (773917) » 238441833: T28/R1

Copa 238441833 Información oficial sobre el partido 238441833 en Hattrick

09.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

Santutxu Athletic Alineación oficial del equipo 'Santutxu Athletic' en el partido 5 - 4 Ath. Pedete Alineación oficial del equipo 'Ath. Pedete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santutxu Athletic Alineación oficial del equipo 'Santutxu Athletic' en el partido 2 - 0 Ath. Pedete Alineación oficial del equipo 'Ath. Pedete' en el partido
Tiene bastante suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santutxu Athletic

Goles Goles

  • 139 Minuto 29 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Armin Brüggmann! Un inimaginable dribbling sobre Prosper Hainaut va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a Santutxu.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Zaccaria Gervasio del Santutxu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Omer Arendsen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Santutxu ho intentava per la dreta per mitjà de Alexandre Moreau, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 218 Minuto 94 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Javier Rojas va entorpir al marcador d'en Armin Brüggmann per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 220 Minuto 95 (Ocasión de falta): Amb 95 minuts disputats, Carlos Cano gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Tiziano Schwinn va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Santutxu, Carlos Cano, col·locà la pilota just a les mans d'en Tiziano Schwinn. El marcador: 1 - 1.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Per Norrblad va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Santutxu a la tanda de penals: 2 - 2!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Miguel Marcos Gómez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Santutxu.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Omer Arendsen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Santutxu Manote Dhammajak va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 136 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Sergio Arévalo va clavar el 5 - 4 per a Santutxu amb una precisió mil·limètrica.

Ath. Pedete

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador visitant Raitis Cukurs va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 78 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Pedete va estar a punt d'empatar al 64 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Raitis Cukurs que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Jean-Toussaint Chauvet, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 110 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Agustín Riveiro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Chinés Camos.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Pekka Räsänen de Pedete va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 1 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Pedete Germen De Craene, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Miguel Marcos Gómez. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Pedete, Prosper Hainaut, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pedete Lluís Monferrer va intentar enganyar Miguel Marcos Gómez amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Jean-Toussaint Chauvet de Pedete, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Miguel Marcos Gómez en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): Adriano Tascio, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Miguel Marcos Gómez va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pedete i 5 - 4 al marcador.