Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quiroga_team (989291) - Unión Deportiva Colomenca (1419334) » 238440684: T28/R1

Copa 238440684 Información oficial sobre el partido 238440684 en Hattrick

09.09.2009 12:15:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

Quiroga_team Alineación oficial del equipo 'Quiroga_team' en el partido 2 - 3 Maestro Copin FC Alineación oficial del equipo 'Maestro Copin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Quiroga_team Alineación oficial del equipo 'Quiroga_team' en el partido 2 - 1 Maestro Copin FC Alineación oficial del equipo 'Maestro Copin FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quiroga_team

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Quiroga_team equilibrava la balança al minut 26. En Paweł Waldon, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 124 Minuto 56 (Gol de penalti): Quiroga_team va posar-se per davant 2 - 1 al minut 56, quan Einer Thuesen Dahl va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Quiroga_team per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joery Stommels, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Quiroga_team va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Heriberto Carreño ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Heriberto Carreño va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Quiroga_team se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 71 per blocar una centrada d'en Heriberto Carreño va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Quiroga_team.
  • 215 Minuto 94 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Paweł Waldon quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivan Majer de Quiroga_team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Maestro Copin FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 25 (Gol de falta): Maestro va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Christer Olsson.
  • 135 Minuto 68 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Marián Rozbroj de Maestro va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 2.
  • 173 Minuto 95 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 95, quan Ben Willame va posar els visitants Maestro per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Vladimír Strnad va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Massimiliano Merola va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Christer Olsson va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ervinas Gutovskis.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Passats 62 minuts de joc, en Vladimír Strnad de Maestro va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.