Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la liga 2012 (1371232) - os nenos da revolta (439909) » 238438431: T28/R1

Copa 238438431 Información oficial sobre el partido 238438431 en Hattrick

09.09.2009 12:15:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

MALAGA 1983 C. F. Alineación oficial del equipo 'MALAGA 1983 C. F.' en el partido 1 - 2 os nenos da revolta Alineación oficial del equipo 'os nenos da revolta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
MALAGA 1983 C. F. Alineación oficial del equipo 'MALAGA 1983 C. F.' en el partido 0 - 7 os nenos da revolta Alineación oficial del equipo 'os nenos da revolta' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MALAGA 1983 C. F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Pier Luigi Bertani, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. MALAGA es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 65 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Igor Köhldorfer va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Víctor Sánchez Recio. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): MALAGA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 66 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Peter Ifeoma ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Sánchez Recio de MALAGA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Teo Crescentino de MALAGA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Després de 83 minuts, MALAGA va veure com el seu jugador Víctor Sánchez Recio havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Mark Elkuch entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Peter Ifeoma, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 94 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Alexandre Sansalva que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

os nenos da revolta

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Als 44 minuts de partit, Maurizio Galata de revolta va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 185 Minuto 102 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Diego Urquiza, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Joan Albert Auqué va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Maurizio Galata des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En José Diaz al minut 41 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Igor Köhldorfer va fer una jugada per la banda esquerra, però Joan Albert Auqué va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Marcó de revolta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mãdãlin Apostol de revolta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 44 va fer que Gerardo Sardina de revolta hagués d'abandonar el terreny de joc. Pau Guarch va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): revolta va fer una substitució al minut 74. Mor Gat va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Hugo Gallego.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Diego Urquiza probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.