Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

doiov (992116) - PerryMaison (440060) » 238436554: T28/R1

Copa 238436554 Información oficial sobre el partido 238436554 en Hattrick

09.09.2009 12:30:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

FARAGÜIT CF Alineación oficial del equipo 'FARAGÜIT CF' en el partido 0 - 4 fc golden virginia Alineación oficial del equipo 'fc golden virginia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FARAGÜIT CF Alineación oficial del equipo 'FARAGÜIT CF' en el partido 0 - 4 fc golden virginia Alineación oficial del equipo 'fc golden virginia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FARAGÜIT CF

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 11 minuts, el FARAGÜIT va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Castro.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfonso Gavarret de FARAGÜIT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de FARAGÜIT Vivien Bachelard va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fabrici Prior va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Tomas Morabito.

fc golden virginia

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Virginia va ser finalitzada des de l'esquerra per Hikmet Hacıoğlu al minut 29. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Kyrylo Petrovskiy va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 51 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 51 pels visitants. En Rikard Hagsjö va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al 61 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Virginia augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rikard Hagsjö es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Kyrylo Petrovskiy va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miguel Monasterios va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Antonio Pacanchique després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miguel Monasterios va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Kasimir Hiesz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 34 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Virginia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kasimir Hiesz de Virginia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 55 (Lesión): Aaron Heuer no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Stjepan Šamec.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de César Bezares que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.