Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Jaén C,F, (1414441) - caboalles de abajo (1591023) » 238435616: T28/R1

Copa 238435616 Información oficial sobre el partido 238435616 en Hattrick

09.09.2009 12:30:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

THE CAPONES Alineación oficial del equipo 'THE CAPONES' en el partido 1 - 2 SPORTING BIRRENSE F.C Alineación oficial del equipo 'SPORTING BIRRENSE F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
THE CAPONES Alineación oficial del equipo 'THE CAPONES' en el partido 1 - 3 SPORTING BIRRENSE F.C Alineación oficial del equipo 'SPORTING BIRRENSE F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THE CAPONES

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CAPONES. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Witold Karolczyk xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): CAPONES va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Anders Gerhardsson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nivaldão Faria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Witold Karolczyk de CAPONES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giulio Zucca de CAPONES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Era el minut 36 quan després d'una dura entrada, el jugador Luis Álvarez de CAPONES s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

SPORTING BIRRENSE F.C

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 33 minuts de joc, Károly Méhes, corrent com un esperitat, superà primer Luis Álvarez per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 67, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Bernulf Sparrieshoop es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Bernulf Sparrieshoop de SPORTING, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 47, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Rubén Camaro va sortir coix del terreny de joc, substituït per Enrique Gana. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.