Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Falset (993310) - Cambio de Tercio FC (310712) » 238433286: T28/R1

Copa 238433286 Información oficial sobre el partido 238433286 en Hattrick

09.09.2009 12:45:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

PREVENTIO Alineación oficial del equipo 'PREVENTIO' en el partido 1 - 2 F.C. BrainWave Alineación oficial del equipo 'F.C. BrainWave' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PREVENTIO Alineación oficial del equipo 'PREVENTIO' en el partido 0 - 4 F.C. BrainWave Alineación oficial del equipo 'F.C. BrainWave' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PREVENTIO

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a PREVENTIO va ser Ulf Jonsson.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Stefano Dalmo del PREVENTIO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): Bosco Kleingütl, de PREVENTIO, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Fernando Zallas el va substituir.

F.C. BrainWave

Goles Goles

  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 76 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Luís Ricardo Viana Costa marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 174 Minuto 77 (Gol de penalti): En Luís Ricardo Viana Costa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 77. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Luís Ricardo Viana Costa va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PREVENTIO. La jugada d'estratègia del BrainWave per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Martín Ahmed va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 208 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luís Ricardo Viana Costa va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 50. En Martín Ahmed va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Itamar Salomon va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Tozé Pissarro va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Javier Campmany sol davant la porteria al minut 69, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Javier Campmany. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.