Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

belmonte (1335424) - Olympiacojos (489551) » 238430991: T28/R1

Copa 238430991 Información oficial sobre el partido 238430991 en Hattrick

09.09.2009 12:45:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

brothers team Alineación oficial del equipo 'brothers team' en el partido 5 - 6 Ritman Uth. Alineación oficial del equipo 'Ritman Uth.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
brothers team Alineación oficial del equipo 'brothers team' en el partido 2 - 0 Ritman Uth. Alineación oficial del equipo 'Ritman Uth.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

brothers team

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Jean-Maxime Stalon de brothers va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): En Juraj Vrtovec entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al brothers, un peu providencial d'en Mürşit Öneri va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 el brothers va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jean-Maxime Stalon no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mürşit Öneri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gustav Kihlborg de brothers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 95, Isaak Kiryushin de brothers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jean-Maxime Stalon probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Gustav Kihlborg va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Lucas Osorno anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a brothers.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jean-Maxime Stalon de brothers va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En 杨 (Yang) 旭康 (Xukang) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a brothers.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de brothers, Gerik Dingenen, col·locà la pilota just a les mans d'en Erkki Karisto. El marcador: 5 - 5.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mürşit Öneri va xutar fora per a brothers, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!

Ritman Uth.

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 30, en Nicolas Gouy del Ritman va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Juho-Pekka Ruokamo que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Ritman va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Adrián López va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): Ritman van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 76 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Adrián López no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolas Gouy de Ritman va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Bastian Nernst va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Ritman Adrián López no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Petre Dragomir es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Ritman, Juho-Pekka Ruokamo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Gerardo Mazan de Ritman, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Petre Dragomir en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ritman Erkki Karisto va intentar enganyar Petre Dragomir amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ritman Bastian Nernst va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): Nicolas Gouy va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.