Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Damm (1460473) - A muerte FC (308252) » 238430350: T28/R1

Copa 238430350 Información oficial sobre el partido 238430350 en Hattrick

09.09.2009 12:45:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

sensacion blanqueadora Alineación oficial del equipo 'sensacion blanqueadora' en el partido 6 - 4 _NoDauT_ Alineación oficial del equipo '_NoDauT_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sensacion blanqueadora Alineación oficial del equipo 'sensacion blanqueadora' en el partido 1 - 2 _NoDauT_ Alineación oficial del equipo '_NoDauT_' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sensacion blanqueadora

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): blanqueadora va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Indrek Kiik va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 65 minuts quan Marcel Bonk va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Otto Lemming, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): En Manuel Vázquez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al blanqueadora, un peu providencial d'en Indrek Kiik va situar el 3-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): blanqueadora per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 67, quan Indrek Kiik va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Otto Lemming de blanqueadora es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Vázquez de blanqueadora amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Goran Zlatanović de blanqueadora la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): blanqueadora va fer una substitució al minut 89. Paco Ruiz Díaz va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mario Miehlbrandt.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Rashid Sharkin va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Carlos Retana de blanqueadora anava molt fort i col·locat però Felipe Carlos Ortiz Madaleno no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de blanqueadora Marcel Bonk no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Felipe Carlos Ortiz Madaleno es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de blanqueadora, Otto Lemming, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de blanqueadora, Goran Zlatanović, col·locà la pilota just a les mans d'en Felipe Carlos Ortiz Madaleno. El marcador: 6 - 3.

_NoDauT_

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Sergio Martínez de Castro va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 27.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Diego Paredes quedar desmarcat i marcar per a _NoDauT_ al minut 35. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Martí Balsells que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 109 (Ocasión de contra por el centro): En Señor Lavadores va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martí Balsells de _NoDauT_ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Señor Lavadores de _NoDauT_ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcos Manzano de _NoDauT_ es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 101 (Tirita (médico)): Juan Antonio Cabarcos va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de _NoDauT_ estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Diego Paredes xutant per a _NoDauT_ va fer anar la pilota just on la volia, però Carlos Retana, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Cristòfor Canyelles de _NoDauT_ va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hermann Dworak va xutar fora per a _NoDauT_, el marcador es va quedar igual: 5 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de _NoDauT_ Felipe Carlos Ortiz Madaleno va intentar enganyar Carlos Retana amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 3.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Sergio Martínez de Castro de _NoDauT_ va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 4 al marcador.