Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lluis FC (802019) - Sir's Team (436234) » 235752519: T27/R7

Copa 235752519 Información oficial sobre el partido 235752519 en Hattrick

01.07.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 7

Malebolgia C.F Alineación oficial del equipo 'Malebolgia C.F' en el partido 0 - 2 Libélulas Anarquistas Alineación oficial del equipo 'Libélulas Anarquistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Malebolgia C.F Alineación oficial del equipo 'Malebolgia C.F' en el partido 2 - 5 Libélulas Anarquistas Alineación oficial del equipo 'Libélulas Anarquistas' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malebolgia C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Vigón va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Eloi Monné va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al 80, João Domingos hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Eloi Monné. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Baldomero De la Corte de Malebolgia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84 del partit, Baldomero De la Corte de l'equip Malebolgia, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Tanausú Díaz de Ortega de Malebolgia va abandonar el terreny de joc després de 27 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Francisco José Eguiruren va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Blerand Albajrami, jugador de Malebolgia, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 85. Roger Liedbo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Libélulas Anarquistas

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Libélulas agafava avantatge al minut 30 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Håkan Lennartsson amb mestria.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, un xut de Joan Larrondo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 4, tothom va saber perquè en Joan Miquel Segura era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Steffen Løkken quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Steffen Løkken que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): José Luis Martínez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Steffen Løkken.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Thierry Jacquet va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Libélulas estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.