Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VODKA JUNIORS SAD (994845) - Trasdeza (124459) » 235752459: T27/R7

Copa 235752459 Información oficial sobre el partido 235752459 en Hattrick

01.07.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 7

LuigiBonaro Alineación oficial del equipo 'LuigiBonaro' en el partido 3 - 2 Pardillos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pardillos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LuigiBonaro Alineación oficial del equipo 'LuigiBonaro' en el partido 1 - 2 Pardillos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pardillos F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,7 % 77,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LuigiBonaro

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): LuigiBonaro va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Mika Ilander va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Thymen Zijp va augmentar l'avantatge de LuigiBonaro a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Ergün Derem va donar a LuigiBonaro un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jørn Hagedorn va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Maxim Delaere es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Laust Jørgensen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Era el minut 83 quan després d'una dura entrada, el jugador Kristoffer Morgansson de LuigiBonaro s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Pardillos F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): David Garbe va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ignacio Sierra, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Siro Amill que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Didier Leistner de Pardillos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Silvestre Borràs que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pardillos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Blanco, però el porter rival va fer una gran aturada.