Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los reye de la noche c.f. (995157) - Deportivo GZ (441531) » 235243423: T27/R5

Copa 235243423 Información oficial sobre el partido 235243423 en Hattrick

17.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 5

Los reye de la noche c.f. Alineación oficial del equipo 'Los reye de la noche c.f.' en el partido 2 - 5 Ud Las Palmas Alineación oficial del equipo 'Ud Las Palmas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los reye de la noche c.f. Alineación oficial del equipo 'Los reye de la noche c.f.' en el partido 2 - 4 Ud Las Palmas Alineación oficial del equipo 'Ud Las Palmas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los reye de la noche c.f.

Goles Goles

  • 102 Minuto 29 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de noche van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Kimmo Strand en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de noche van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Gérard Cartier en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torbjörn Åhlén.

Ud Las Palmas

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Decebal-Traian Alexandru va descol·locar totalment la defensa contrària i Bret Adomat no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Raúl Torres-Ayala, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 20 minuts, el tirador de faltes del Amarillos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luis Alberto Zenteno, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Raúl Torres-Ayala va augmentar l'avantatge de Amarillos a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 64, Amarillos va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Bret Adomat.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Christer Kronell quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rıdvan Tüs, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lauge Bertelsen de Amarillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Bret Adomat de Amarillos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.