Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gazpachito (773196) - Copscuprk7 F.C (122262) » 235243148: T27/R5

Copa 235243148 Información oficial sobre el partido 235243148 en Hattrick

17.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 5

Abarre Team Alineación oficial del equipo 'Abarre Team' en el partido 3 - 2 Inter of Petroff Alineación oficial del equipo 'Inter of Petroff' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Abarre Team Alineación oficial del equipo 'Abarre Team' en el partido 4 - 1 Inter of Petroff Alineación oficial del equipo 'Inter of Petroff' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abarre Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Abarre va ser Víctor Organvides.
  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors del Abarre amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 63, deixant Théodore Geiger en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 els aficionats van embogir quan en Víctor Organvides va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Abarre.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Abarre a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ayvaz Bengüler va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Hartwig Ilberg va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Javier Enrique Famoso hauria d'haver estat gol al minut 35 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Abarre va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 66 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafa Alberti Rovira ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Abarre va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Enrique Famoso en un 1 contra 1 amb el porter Simo Muhonen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 21 de partit, quan un jugador de Abarre, en Hartwig Ilberg, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Hartwig Ilberg no li va importar gens ni mica.

Inter of Petroff

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Sverre Hovland estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Juan Luis Sotoca va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 26.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Kari-Pekka Rusi sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jorge Castro que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Luis Córdoba per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 25, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sverre Hovland de Petroff va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ferrando Markmann de Petroff la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Juan Luis Sotoca, el jugador de Petroff va ser expulsat al minut 83.