Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuenla Fc (772503) - Lince C.F. (489112) » 235242995: T27/R5

Copa 235242995 Información oficial sobre el partido 235242995 en Hattrick

17.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 5

Kopteam Alineación oficial del equipo 'Kopteam' en el partido 6 - 7 At Madrileros Alineación oficial del equipo 'At Madrileros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kopteam Alineación oficial del equipo 'Kopteam' en el partido 0 - 2 At Madrileros Alineación oficial del equipo 'At Madrileros' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kopteam

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 2 en Petrisor Oantã va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ohitak Ratanaudom podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Ohitak Ratanaudom de Kopteam va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kopteam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ohitak Ratanaudom va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesco Fofa.
  • 513 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesco Fofa va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Kopteam va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Nikolaj Wollesen de Kopteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 59 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 59 va fer que Arianwyn Bythell de Kopteam hagués d'abandonar el terreny de joc. Nikolaj Wollesen va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 82 va fer que Nikolaj Wollesen de Kopteam hagués d'abandonar el terreny de joc. Arve Berg-Johansen va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ignacio Alija no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Kopteam, Ville Dahlberg, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Diederik Westbeek de Kopteam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tony Chappel en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ignacio Alija de Kopteam anava molt fort i col·locat però Tony Chappel no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Ohitak Ratanaudom va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Kopteam Andre Tilgner no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tony Chappel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.

At Madrileros

Goles Goles

  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 73 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Thomas Richter.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Ernesto Lagoa va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Emílio Pinheiro la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Madrileros havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Heinrich Fürlinger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Agustín García de Madrileros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Fryderyk Daniluk de Madrileros va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Agustín García va prendre el seu rol al minut 40.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Ernesto Lagoa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Madrileros.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Madrileros Tony Chappel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raúl Del Naranjo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Madrileros David Navarra no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raúl Del Naranjo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Emílio Pinheiro anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Madrileros.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Frank Frahm de Madrileros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Raúl Del Naranjo en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.