Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jhony's team (488652) - S.D Antas (308852) » 235242876: T27/R5

Copa 235242876 Información oficial sobre el partido 235242876 en Hattrick

17.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 5

jhony's team Alineación oficial del equipo 'jhony's team' en el partido 2 - 6 S.D Antas Alineación oficial del equipo 'S.D Antas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
jhony's team Alineación oficial del equipo 'jhony's team' en el partido 1 - 5 S.D Antas Alineación oficial del equipo 'S.D Antas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jhony's team

Goles Goles

  • 104 Minuto 73 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Miguel Ángel Peña va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a jhonys: 2 a 4 al minut 73.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Després de 36 minuts, jhonys va veure com el seu jugador Jaimie Van Troyen havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Enrique Gorostola entraria per ocupar el seu lloc.

S.D Antas

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Hadad Salih Mansour al minut 13 va permetre a Antas prendre avantatge per 0 - 1.
  • 109 Minuto 28 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Sergi Soler va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Cezary Schabowski va aprofitar el regal, anotant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 59, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Henrik Lazarevič es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 135 Minuto 63 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Darío Javier Schmidt va marcar el 1 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Antas eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 64, Roberto Orfila va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 4.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Emre Zorba de Antas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): Hadad Salih Mansour va incrementar l'avantatge a 2 - 6 per a Antas gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Terry Immers que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 Egil Bjørke va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Emre Zorba, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Terry Immers va entorpir al marcador d'en Sébastien Guilbert per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.