Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los urogallos de lugo (795349) - U.D. Atalaya (315672) » 234984213: T27/R4

Copa 234984213 Información oficial sobre el partido 234984213 en Hattrick

10.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 4

Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido 4 - 5 U.D. Atalaya Alineación oficial del equipo 'U.D. Atalaya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido 2 - 2 U.D. Atalaya Alineación oficial del equipo 'U.D. Atalaya' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los urogallos de lugo

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): urogallos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Jorge Gasulla va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El jugador local Abdul Tabuenca per poc que no incrementa el marcador al minut 13. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Álvaro Torneiro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Riny van Barneveld gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Álvaro Torneiro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 3 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Claudio Rivadeneyra després que el jugador de urogallos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de urogallos, Haaije van Weerdthuizen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de urogallos Florian Desprès, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Álvaro Torneiro. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Abdul Velázquez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a urogallos.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Abdul Tabuenca de urogallos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Álvaro Torneiro en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de urogallos Tito Cumbre, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Álvaro Torneiro. El marcador continuava 4 - 4.

U.D. Atalaya

Goles Goles

  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 81 minuts Iván Villaverde va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Américo de Toro quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Atalaya va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Kenneth Ibsen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atalaya que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Martin Britton, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 111 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atalaya va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iván Villaverde va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atalaya que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rodolfo Goiri, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Atalaya, Diego Mínguez Ochoa, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Martin Britton de Atalaya, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Abdul Velázquez en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Atalaya Eryk Krzyzanowski va intentar enganyar Abdul Velázquez amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Atalaya Kenneth Ibsen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Abdul Velázquez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Atalaya, Iván Villaverde, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.