Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Lorenzo de Verdillo (30586) - Atletiadictos F.C. (773873) » 234983368: T27/R4

Copa 234983368 Información oficial sobre el partido 234983368 en Hattrick

10.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 4

Calamar C.F. Alineación oficial del equipo 'Calamar C.F.' en el partido 5 - 4 Atletiadictos F.C. Alineación oficial del equipo 'Atletiadictos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Calamar C.F. Alineación oficial del equipo 'Calamar C.F.' en el partido 1 - 4 Atletiadictos F.C. Alineación oficial del equipo 'Atletiadictos F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calamar C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Calamar va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Nicolás Cana Galindo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Corria el minut 9 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Carlos Olmo Cañas, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Nicolás Cana Galindo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Bogdan Oprescu de Calamar aconseguir un gol al minut 86 que posava per davant els locals: 4 - 3.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Chuan Salvadores, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Calamar.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Calamar Carlos Olmo Cañas quasi marca al minut 27 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Cornelius Rousseau l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Al minut 59 en Sergio Martel Davila va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Åge Hauge de Calamar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Al minut 90, Lowell Christie de Calamar va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Atletiadictos F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Atleti va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Raúl Mijares, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Brandon Shepherd que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Sergio Azcárraga que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 174 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Germán Velasco va llençar el penal ras arran de pal.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 90 del partit, anotant el 5 - 4, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Sergio Azcárraga.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Brandon Shepherd va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atleti van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Brandon Shepherd, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio de Cima es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Semblava que Raúl Mijares s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.